Collectanten gezocht voor Oranjefonds

Collectanten gevraagd voor Oranjefonds...
Collectanten gevraagd voor Oranjefonds...
Foto:

HARLINGEN – Van 6 juni tot en met 10 juni collecteert Present Noordwest Friesland mee met de Oranje Fonds collecte in Harlingen.

Present Noordwest Friesland zoekt collectanten

Van het opgehaalde bedrag krijgt Present Noordwest Friesland de helft. Daarmee kan de stichting hulp bieden aan mensen zonder geld, netwerk en goede gezondheid. De andere helft van de opbrengst besteedt het Fonds aan sociale initiatieven in Friesland. Alles wordt zo besteed en alles blijft dichtbij. Present Noordwest Friesland is op zoek naar 6 mensen die mee willen collecteren van 6 juni tot en met 10 juni. Opgeven kan via [email protected]

Professioneel

Een reactie van een dankbare hulpontvanger: ‘De inzet via Present heb ik als goed ervaren de middag nog veel beter goed afgestemd en overleg en uitvoering ik was zeer tevreden en ontzettend blij en de sfeer was zo fijn. Ben jullie allen zeer dankbaar! Ik wil mee geven ga zo door en erg professioneel en dankbaar werk en ook zeer begripvol was iedereen. Bedankt!

Oranje Fonds Collecte

Met de Oranje Fonds Collecte helpt het Fonds in heel Nederland stichtingen en verenigingen om extra euro’s op te halen. Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Stichtingen en verenigingen zijn de sociale lijm van onze samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. En daar is altijd extra geld voor nodig. Met de collecte helpen we hen daarbij en we hopen dat veel mensen een paar uurtjes willen bijdragen.”

Beschermpaar

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.