Gemeente Harlingen geeft subsidie voor organiseren evenementen 2018

Subsidie Harlingen voor evenementen in 2018. Vraag snel aan...
Subsidie Harlingen voor evenementen in 2018. Vraag snel aan...
Foto: Roelof

HARLINGEN – Met behulp van subsidies wil de gemeente haar inwoners, van jong tot oud, stimuleren om deel te nemen aan educatie-, sport- en vrijetijdsactiviteiten en ook het sociale aspect hiervan benadrukken. Wanneer u een activiteit of evenement wil organiseren, kunt u in aanmerking komen voor een subsidie. Vraag de subsidie voor 2018 uiterlijk 1 juni 2017 bij de gemeente aan.

 

Subsidies

De gemeente Harlingen maakt een verbeterslag in de subsidieverlening. Vanuit het subsidiebureau van de gemeente worden in het vervolg alle aanvragen behandeld. U kunt een eenmalige of een jaarlijkse subsidie aanvragen:

Eenmalige subsidie

U kunt een eenmalige subsidie aanvragen voor een kortdurende activiteit of evenement dat op het moment van aanvragen nog niet heeft plaatsgevonden. Het aanvragen kan het gehele jaar door. Vraag de subsidie ruim van te voren aan.

Jaarlijkse subsidie

U kunt een subsidie aanvragen voor maximaal 4 jaar. Daarna moet u de subsidie opnieuw aanvragen. Deze aanvraag kan eveneens tot uiterlijk 1 juni worden ingediend. U vraagt subsidie aan voor het volgende jaar. U kunt een subsidie aanvragen door het aanvraagformulier subsidie voor evenementen en activiteiten in te vullen en op te sturen naar de gemeente Harlingen.

Meer informatie

Kijk op www.harlingen.nl/subsidies voor meer informatie, de algemene folder en het aanvraagformulier.