Tweedehands en nieuwe boeken in Harlingen

Nieuw in Harlingen
Foto: Roelof

HARLINGEN – De echte boekenliefhebbers kennen De Jong Boeken al van markten in Harlingen. Nu is er ook een winkel aan de Noorderhaven 4.

Op de markten verkopen we voornamelijk recente thrillers en romans. In de winkel hebben we ruimte om ook andere boeken te verkopen. Van Friese geschiedenis tot scheepvaart, van oorlogsboek tot jeugdboek en noem maar op. De nadruk ligt op tweedehands boeken, maar er zijn ook nieuwe boeken. Is een boek niet op voorraad, dan kan De Jong Boeken dit voor u bestellen!

Nieuwe uitgaven

Naast een boekwinkel zijn we ook een uitgever van literair historische teksten, Uitgeverij Taal & Teken. Hessel Adema heeft veel middeleeuwse literatuur vertaald naar hedendaags Nederlands, welke vooral geschikt is voor scholieren in het voortgezet onderwijs. Bekende voorbeelden zijn Beatrijs, Mariken van Nieumeghen en Van den vos Reynaerde.

Gratis boek

Vrijdagmiddag 14 april a.s. vanaf 13.00 uur wordt de opening gevierd met een gratis kop koffie of thee en versnapering! Eerder komen kan ook, de eerste 150 klanten krijgen een gratis boek!

Voor meer informatie, openingstijden en een selectie van onze boeken kun je kijken op www.dejongboeken.nl.