Nova Campus Beverwijk opent studiejaar extra feestelijk

Beverwijk - Kick-off schooljaar op Nova Campus Beverwijk
Foto: Nova College

Op maandag 30 en dinsdag 31 augustus is Nova College in Beverwijk het schooljaar gestart met een feestelijke kick-off voor alle studenten. Voor de eerstejaars een kans om kennis te maken met elkaar en de docenten, en voor de tweede, derde en vierdejaars het moment om elkaar terug te zien en te netwerken.

Nova Campus Beverwijk heet studenten dit jaar extra welkom met deze kick-off. ‘Het is een uitgelezen kans om het mbo in het zonnetje te zetten. Een mbo-opleiding is een goede investering in de toekomst. De opbrengst van mbo-studenten is drie keer zo hoog als de kosten van de studie, zo is gebleken uit een recent onderzoek van Curio. Daarnaast is het na anderhalf jaar coronamaatregelen voor het eerst weer mogelijk om zo’n ontmoeting voor jongeren te organiseren, en daar zijn we heel blij mee’, aldus Esther van de Wint, organisator van de kick-off.

Activiteiten

Voor de school, buiten op de parkeerterreinen, hebben studenten tussen 13.00 en 16.00 uur deelgenomen aan levend voetbal, photobooth, kennisquiz en een stormbaan. En er zijn activiteiten bij de marktkramen van de opleidingen. Diverse foodtrucks, een deejay en studenten die complimenten uitdelen, verhogen de sfeer.

Uiteraard hebben we de introductieactiviteiten binnen de richtlijnen van het RIVM georganiseerd. Meer informatie over onze coronamaatregelen staat op onze website: novacollege.nl/actueel/nieuws/coronavirus/.