Klappen met Flappen op Dag van de Zorg

Foto: Nova College

Nova College zet na ruim een jaar corona de studenten van de zorgopleidingen in Beverwijk, Haarlem en Hoofddorp extra in het zonnetje op 12 mei de Dag van de Zorg met Klappen met Flappen. Klappen met Flappen zorgt dat de zorg zich écht gewaardeerd voelt. Niet alleen met applaus, nu ook met flappen. En steunt gelijk de horeca, die ook door corona zwaar getroffen is.

Nova College Zorg doneert voor alle zorgstudenten en nieuw aangenomen zorgstudenten een bedrag aan Klappen met Flappen. Het gaat om studenten van de opleidingen: Verpleegkunde, Verzorgende, Maatschappelijke zorg, Helpende, Apothekers-, Dokters- en Tandartsassistent. Op woensdag 12 mei krijgen deze studenten een uitnodiging om zich aan te melden bij Klappen met Flappen. Studenten die zich aanmelden krijgen op 1 juni een tegoed dat ze in de volgende 3 maanden kunnen besteden bij ingeschreven horecabedrijven. Ook informeert Nova College Hotelschool de stagebedrijven in de horeca over dit initiatief, met de tip om zich ook aan te melden bij Klappen met Flappen. Dan kunnen zorgmedewerkers en -studenten het tegoed ook bij deze bedrijven besteden.

Klappen met Flappen voor zorg en horeca

Joost Bax namens Klappen met Flappen: ‘Waarom beide sectoren? Omdat vooral nu, aan het einde van de tunnel, de tegengestelde belangen groot zijn en het mooi is om een gezamenlijk gebaar te maken. Want zowel de zorg als de horeca snakken naar het einde van deze pandemie. Via Klappen met Flappen kunnen mensen en bedrijven doneren om hun steun en waardering uit te spreken. Alle donaties, welke op de rekening binnenkomen, gaan één op één via de zorg naar de horeca. Er is dus geen commercieel belang! Hoe mooi is dat? Samen kunnen we het doen! Voor meer informatie en om te doneren aan dit initiatief: www.klappenmetflappen.nl