Nieuwe opleiding Welzijn-CIOS houdt online Open huis

Foto: Nova College

Op het Nova College in Hoofddorp start in september een driejarige mbo 4 opleiding voor wie sportief is en wil leren werken met kinderen van 0-13 jaar: Medewerker kinderopvang, onderwijs en bewegen. Het is een nieuwe cross-over opleiding van Welzijn en CIOS. Belangstellenden zijn welkom op het online Open huis van woensdag 7 april tussen 18.00 – 20.00 uur.

In deze nieuwe opleiding leren studenten creatief, sportief en flexibel inspelen op de wensen en behoeften van kinderen. Daarmee kunnen zij aan de slag in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het basisonderwijs of in integrale kind centra (ikc), vensterscholen of brede scholen. Organisaties voor kinderopvang en scholen hebben behoefte aan medewerkers die kinderen lesgeven op een manier waarmee zij hun leer-, beweeg- en ontwikkelingsmogelijkheden ontwikkelen. Tijdens de opleiding kunnen studenten bovendien keuzedelen van het CIOS volgen, waarmee ze – al of niet naast hun werk in de kinderopvang of het onderwijs – kunnen gaan lesgeven bij bijvoorbeeld een sportvereniging of buurtsportwerk.

Wie belangstelling heeft voor de opleiding Medewerker kinderopvang, onderwijs en bewegen op het Nova College in Hoofddorp is welkom tijdens het online Open huis op woensdag 7 april tussen 18.00 – 20.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden: novacollege.nl.