Gratis paintballen voor jonge mantelzorgers

Even lekker stoom afblazen voor jonge mantelzorgers.
Even lekker stoom afblazen voor jonge mantelzorgers.
Foto: Steunpunt Mantelsorg

HARLINGEN – Steunpunt Mantelzorg organiseert een Fundag voor alle jonge mantelzorgers in de regio Noordwest Friesland. Ben jij tussen de 10 en 23 jaar en zorg je voor je zieke of gehandicapte vader moeder, broer of zus? Dan ben jij een jonge mantelzorger! En kun je op 28 juni gratis mee.

Heb je zin om met ons te gaan paintballen?

In Nederland zijn er vele honderdduizenden mantelzorgers. En dat zijn heus niet alleen ouderen. Ook veel jongeren helpen mee om voor vader moeder, broer of zus te helpen. Bijvoorbeeld als iemand ziek is of gehandicapt. Steunpunt Mantelzorg helpt mantelzorgers. Als geen ander weten de mensen van het steunpunt, dat het lekker is om zo nu en dan stoom af te blazen. Daar is paintball uitermate geschikt voor.

Geef je op, het is gratis

Ook stoom afblazen? Geef je op vóór donderdag 28 juni. Op 30 juni gaan jullie met z’n allen in Leeuwarden paintballen van 18.00 tot 21.00 uur. Het adres is: Snekertrekweg 87 te Leeuwarden.

Wil je graag mee, maar heb je geen vervoer, laat het ons dan weten! Eigen bijdrage is niet nodig. Wij zorgen voor de hapjes en de drankjes. Lijkt je dit leuk? Bovendien hoef je niet alleen te komen. Je kunt ook een vriend of vriendin mee te nemen. Ook dat is gratis.

Aanmelden

Lijkt je dit leuk? Geef je dan op bij [email protected] of [email protected]. Graag tot dan!!