Organisatie Oerol zoekt vrijwilligers 

Oerol zoekt vrijwiligers
Oerol zoekt vrijwiligers
Foto: Oerol

Ontmoet Anne (links) en Hannah(rechts), de nieuwe vrijwilligerscoördinatoren van Oerol. Dat deze dames in de wieg gelegd zijn voor deze functie blijkt wel; zelf zijn ze al vanaf hun kinderschoenen vrijwilliger geweest bij diverse evenementen. Je kunt dus wel raden hoe hun kledingkast eruit ziet met al die festivalcrew-shirts.

Beide zijn reislustige en avontuurlijke types: waar de één met de camper rondtoert, beklimt de ander bergen tot diep in de ochtend. Anne kan je midden in de nacht wakker maken voor een Bossche Bol of mosselen met friet. Hannah is daarentegen niet wakker te krijgen zonder een sloot koffie (handig om te weten als je een ochtendshift hebt.)

“Werken als vrijwilliger is een te gekke ervaring. Je krijgt een kijkje in de keuken van een festivalorganisatie, je ontmoet super veel leuke nieuwe mensen en je kunt ook nog eens genieten van alle voorstellingen en optredens.” vertelt Anne enthousiast.

Wil jij samen met dit dynamische duo én zo’n 1000 andere vrijwilligers het festivaleiland deze zomer ontdekken? Meld je dan nu aan als vrijwilliger: https://www.facebook.com/OerolVrijwilligersPagina/?ref=br_rs