Start via SpareSpace eigen onderneming

Ook een bedrijf beginnen in Harlingen?
Ook een bedrijf beginnen in Harlingen?
Foto: Hans van Aalst

 

Altijd een eigen bedrijf willen starten. De gemeente Harlingen biedt starters van een onderneming een eigen locatie op de Voorstraat aan. Op deze manier wil de gemeente starters ondersteunen bij de start van hun eigen onderneming en hen de benodigde zichtbaarheid midden in het winkelcentrum bieden. Op de Voorstraat 5 is weer plek voor 2 of 3 starters.

SpareSpace helpt ondernemers aan een goede start

De gemeente Harlingen vindt het belangrijk dat nieuwe ondernemers voldoende kansen krijgen om hun onderneming op te starten. Het vinden van een betaalbare locatie met veel zichtbaarheid is voor nieuwe ondernemers vaak niet gemakkelijk. Het bedrijf SpareSpace biedt locaties aan in het centrum van onder ander Harlingen waar ondernemers hun eigen bedrijf een goede start kunnen geven. Eerder hebben onder andere Brouwdok en Trijn3D via SpareSpace een goede start kunnen maken. Beide bedrijven hebben ondertussen een eigen locatie gevonden en zijn zeer succesvol.

Voor de snelle beslisser: een maand gratis ondernemen

Er is aan de Voorstraat 5 plaats voor twee of drie startende ondernemers. Het gaat om het voormalige pand van Schoonenberg dat voor €350,- per maand gehuurd kan worden door een startende ondernemer. Bij snelle beslissers wordt de maand augustus gratis door de gemeente Harlingen aangeboden.

 Over SpareSpace

Met SpareSpace kunnen nieuwe ondernemers stappen zetten met het opzetten van een eigen onderneming. SpareSpace maakt het mogelijk voor weinig geld een pand te huren op een goede locatie. Het is mogelijk voor 6 maanden op een SpareSpace locatie te zitten. In die tijd kan de starter zijn nieuwe onderneming uittesten om daarna hopelijk op eigen benen verder te kunnen. Ondertussen zijn er SpareSpace locaties in Harlingen, Franeker, Oosterwolde, Sint Annaparochie en Rotterdam.

Interesse of meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in het huren van een SpareSpace ruimte of wilt u meer informatie over SpareSpace? Neem contact op met SpareSpace via [email protected] of kom op vrijdagen langs op de Voorstraat 5.